Answer: (not a leap year) In one hour 60 sec x 60 min = 3600 sec One day 3600 x 24 = 86400 sec One calendar year (365 days) = 86400 x 365 = 31536000 sec Can be written as: 3.154 x 10’7 sec or 3.154e+7 sec Reply

Answer: 31,556,736 seconds If you take a year to be 365.24 days, then there are 31,556,736 seconds in a year. In scientific notation, that’s seconds. Reply

Answer:(not a leap year)

In one hour 60 sec x 60 min = 3600 sec

One day 3600 x 24 = 86400 sec

One calendar year (365 days) = 86400 x 365 = 31536000 sec

Can be written as: 3.154 x 10’7 sec or 3.154e+7 sec

Answer:31,556,736 seconds

If you take a year to be 365.24 days, then there are 31,556,736 seconds in a year. In scientific notation, that’s seconds.