the cost of 12 packets of each weighing 100 gram is 144 what will be cost of 18 packets if each packet weighs 90 gram

### 1 thought on “the cost of 12 packets of each weighing 100 gram is 144 what will be cost of 18 packets if each packet weighs 90 gram”

### Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

Step-by-step explanation:cost of 12 packet of weight 100 gm = 144

then total weight = 12 x 100gm = 1200gm

cost of 1200 gm = 144

cost of 1 gm = 144/1200 = 0.12

now total packet = 18

each weight = 90gm

total weight of 18 packets = 18 x 90gm = 1620 gm

costof1gm=0.12then cost of 1620 gm = 1620 x 0.12= 194.4