Rita bought 3 kg of rice at Rs 40 per kg and 2 kg of onion at Rs 20 per k. How much total money she paid for the items. About the author Amelia

Answer: 1 kg rice = ₹ 40 3 kg rice = ₹40×3 =₹120 1 kg onion = ₹20 2kg onion = ₹ 20× 2 =₹40 therefore, total money spent = ₹120+40=₹160. Reply

Rice= 40x3kg120 Rs Onion=20x2kg40 Rs Total= rice + onion = 120+40= 160 rsTherefore, the total price rita paid is 160 rs Reply

Answer:1 kg rice = ₹ 40

3 kg rice = ₹40×3 =₹120

1 kg onion = ₹20

2kg onion = ₹ 20× 2 =₹40

therefore, total money spent = ₹120+40=₹160.

Rice= 40x3kg

120 Rs

Onion=20x2kg

40 Rs

Total= rice + onion

= 120+40= 160 rs

Therefore, the total price rita paid is 160 rs