a plumber works 40hours in order to earn rs 150. assuming the same rate of pay, calculate how much he would earn in 16hours and number of hours he would have to work to earn rs 67.50 About the author Abigail

Answer: 16hrs earning: 60rs 67.5 Earning : 18 hours Step-by-step explanation: Plumber earn 150 in 40 Hours each hour: 150/40 = 3.75 In 16 hours: 150/40×16 = 60 Rs for earning 67.50 : 40/150 × 67.50 = 18 Hours Verify earning 67.50: 18× 3.75 = 67.5 16 hours earning : 16× 3.75 = 60 Mark me brainliest Reply

Answer:16hrs earning: 60rs

67.5 Earning : 18 hours

Step-by-step explanation:Plumber earn 150 in 40 Hours

each hour: 150/40 = 3.75

In 16 hours: 150/40×16 = 60 Rs

for earning 67.50 : 40/150 × 67.50 = 18 Hours

Verify

earning 67.50: 18× 3.75 = 67.5

16 hours earning : 16× 3.75 = 60

Mark me brainliest