A plant nursery sold 50rose plants and 20lily plants. The nursery made a total of rs.7000 from the sale of these plants.each rose was sold for rs.40 what was the price of each Lily plants About the author Daisy

Answer: 1 rose sold for= Rs.40 50 roses sold for=40*50 =Rs.2000 Let lily plants =x 2000+20x=7000 20x=5000 x= 5000/20 x=250 liles are sold ni = Rs.20*250= 5000 Reply

Answer:1 rose sold for= Rs.40

50 roses sold for=40*50

=Rs.2000

Let lily plants =x

2000+20x=7000

20x=5000

x= 5000/20

x=250

liles are sold ni = Rs.20*250= 5000