2. The height of a particular tree is increasing at the rate of 5 cm per week. What would be the height

tree after 10 weeks if its present height is 10 m? [Assuming the growth of the tree is uniform

### 2 thoughts on “<br />2. The height of a particular tree is increasing at the rate of 5 cm per week. What would be the height<br />tree after 10 w”

### Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

Step-by-step explanation:increased distance every week=5cm

present height=10 m

then,

convert 10m into cm

10×100=100

5cm each week

10×5=50

after 10 weeks

1000+50

=1050

Step-by-step explanation:tree increasing at the rate of pre week =5cm.

then present height is =10m

where 1m=100cm

then 10 week =10×100=1000

after 10 week = 10×5=50cm

then, 1000+50=1050cm.

where 1050cm=10.5m

the growth of tree is 10.5 cm