A taxi driver filled his car petrol tank with 47 litres of petrol on Tuesday.

The next day, he filled the tank with 43

Question

A taxi driver filled his car petrol tank with 47 litres of petrol on Tuesday.

The next day, he filled the tank with 43 litres of petrol. If the petrol costs

Rs. 86 per litre, how much did he spend in all on petrol?​

in progress 0
Ella 2 years 2021-07-08T04:56:01+00:00 2 Answers 0 views 0

Answers ( )

    0
    2021-07-08T04:57:31+00:00

    Answer:

    7,740

    Step-by-step explanation:

    tuesday=47 l

    Wednesday = 43 l

    total= 90

    1 l= 86 rs.

    so, 90 x 86

    7,740

    0
    2021-07-08T04:57:38+00:00

    Answer: 7,740 Rs.

    A taxi driver filled his car petrol tank on Tuesday = 47 litres

    He filled the tank on next day = 43 litres

    Cost of petrol per litre = 86 Rs.

    Cost of petrol for 47 litres = 86 × 47 = 4,042.

    Cost of petrol for 43 litres = 86 × 43 = 3,698.

    Total cost = 4,042 + 3,698 = 7,740 Rs.

    Step-by-step explanation:

    Hope it’s correct and helpful.

Leave an answer

Browse

9:3-3+1x3-4:2 = ? ( )