(1) In a competitive exam consisting of 100 questions, each correct answer gets
2 marks and each wrong answer gets -1 mark.

Question

(1) In a competitive exam consisting of 100 questions, each correct answer gets
2 marks and each wrong answer gets -1 mark. If a student has written 70 correct
answers and 30 wrong answers, what is his/her score?

(2) A submarine has gone 4000 ft deep into the sea. If it rises at a rate of 30 ft
per minute what is its position after 45 minutes?
‚Äč

in progress 0
Alexandra 2 years 2021-07-08T03:52:34+00:00 1 Answers 0 views 0

Answers ( )

    0
    2021-07-08T03:53:45+00:00

    Answer:

    Step-by-step explanation:

    1)

    Correct answers: 2 x 70 = 140 correct answers.

    Incorrect answers: 30 x -1 = -30

    Total correct answers = 2 x 100 = 200

    140/200 = x/100

    x = 70

    The person’s score is 70%.

    2) 30 feet more minute

    We have gone through 45 minutes

    so, 30 x 45 = 1350 ft.

    It’s position after 45 minutes is 1350 ft.

Leave an answer

Browse

9:3-3+1x3-4:2 = ? ( )